За нас

Създадена през 2006 г.,TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес, ние предоставяме висококачествена технология, отговорно обслужване и професионализъм в изготвянето на проектите на нашите клиенти.

Двете ни печатни бази – в градовете Варна и Бургас, са оборудвани със съвременни, висококласни машини за печат и довършителни операции. Заедно с предлаганите услуги по дизайн, предпечатна подготовка и монтажни дейности, TOP PRINT е компания, която може да предложи затворен цикъл на производство и обслужване.

Нашата мисия е да превърнем Вашето лично или бизнес представяне в ярко, запомнящо се и съобразено с актуалните тенденции. За да направим това възможно, ние обещаваме да развиваме своите диференцирани услуги, знания и технологии.

 

В Top Print държим на приятелското и персонално отношение към всеки наш клиент. Ние ще изслушаме внимателно детайлите за индивидуалните Ви проекти, независимо колко нестандартни са те. За да оправдаем очакванията Ви и да Ви отговорим с професионализъм, ние ще продължаваме да инвестираме в технологичното развитие на двете ни печатни бази и в личните ни знания за печатния бизнес. Вярваме, че най-ползотворният път към успех е свързан с поддържането на креативно мислене, иноваторски дух и нюх за усъвършенстване.

 

Понастоящем фирмата работи съобразно стандартите за качество по 

ISO 9001:2015 и OHSAS 18001:2007.

 

 

TOP PRINT

IDEAS LIVING IN COLOR

 

     

Препоръки

“Изпращам благодарностите си на целия екип на Топ Принт - за своевременната организация на работа, партньорския подход и довереното обслужване.”

КОСЕР АД / Маркетинг и реклама Йордан Петков

“ Благодаря на "Топ принт" за професионализма и коректното отношение. На целия екип - пожелавам здраве, успехи и много доволни клиенти. ”

/ Марияна Камбошева