#4 CBA - да покажеш социална отговорност | Top Print
15.07.2019

#4 CBA - да покажеш социална отговорност

Във време, в което все повече говорим за ограничени ресурси, глобално затопляне, хуманност, е все по-важно да работим в посока на действителното им оптимизиране и генериране на алтернативи. Такива например могат да бъдат споделената инициатива и реализирането на социално-отговорни кампании. В подкрепа на това схващане е и познатият ни бранд супермаркети CBA.

 

Само за изминалата година, те имат осъществени няколко успешни, общозначими кампании. Благотворителността за събиране на дрехи за подпомагане на Българския червен кръст е трогващ пример. С разположените контейнери пред своите обекти, CBA подпомага кризисния резерв за помощ от БЧК на пострадали при бедствия и аварии. Друга инициатива е направената в края на изминалата календарна година кампания за събиране на храна за бездомните животни. Под надслов "Купи, дари, нахрани бездомно животно" бяха събрани над 100 кг храна за кучета и котки. Хуманитарните начинания не спират до тук. Актуален пример е кампанията за засаждане на 8000 млади дръвчета. Озаглавена "Да засадим гора със CBA", тя представи и екоторбичките на бранда за опазване на околната среда.

 

За да се включите в някоя от социално-отговорните им акции, последвайте страницата на супермаркети CBA във Фейсбук, където можете да следите какво ново предприема бранда. 

 

Назад