5 основни причини защо да изберете текстилната рамка | Top Print
20.08.2018

5 основни причини защо да изберете текстилната рамка

Изработка на светещи текстилни рамки - с профили от алуминий, LED осветление и директно отпечатан текстил за задно осветяване! 

 

Осветлението на текстилните рамки е хомогенно разпределено по цялата повърхност на рамката. Диодите - поставени откъм гърба на рамката, добавят по-висока изразителност на цветовете и рекламната визия "оживява" във всяко пространство. В краищата на всяка рамка има улеи, към които със силиконова лента, лесно се изпъва текстила.

5 основни причини защо да изберете текстилната рамка за Вашия интериор:

 

1. Естетика: Текстилът се печата с UV мастила, които предават отлично цветовете. LED-диодите са прикачени към алуминиевия профил и са специално направени, за хомогенна дифузия на светлината.

2. Продуктивност: Компактни и леки, текстилните рамки са подходящи за позициониране на всяко място, което Вие определите за стратегическо.

3. Олекотеност: Изработени само от алуминиеви профили, диоди и принтиран текстил, тези рамки са изключително леки и лесни за транспорт. Една рамка с размери 1х2м тежи по-малко от 20 кг.

4. Бърза и лесна подмяна на визията: С пришита силиконова лента по краищата на текстила, е достатъчно само той да се постави плавно в улеите на текстилната рамка. Смяната може да се извърши от всеки, без да са необходими допълнителни материали или компетенции. 

5. Дълготрайност: Начина на осветяване на тези рамки е направен да консумира малко електроенергия. Освен това, рамките са дългосрочно интериорно решение - веднъж направени, върху тях може да се сменя рекламната визия често. Удачни са за всяка една бързопроменяща се комуникационна интериорна среда. 

Назад