"Chocolate Shop'' в Бургас - интериорно и екстериорно брандиране  | Top Print
31.08.2017

"Chocolate Shop'' в Бургас - интериорно и екстериорно брандиране

Top Print брандира интериора и екстериора на новооткрития “Chocolate shop” в Бургас.

 

Декорирането на витрини и външни стъклени панели помага за създаването на приветлива атмосфера още на входа на търговското пространство. Възможностите за печат на индивидуални визии са неограничени и заедно с това, често при апликирането на фолио, могат да се добавят различни ефекти. Както е онагледено например, детайлите от отпечатаното изображение могат да бъдат изрязани по контур, за да добият определена форма и да грабнат със своята нестандартност. За брандирането на този екстериор е използвано висококачествен самозалепващ материал, отпечатан с латексови мастила и ламиниран за допълнителна защита.

Грабваща добавка към външното оформление на магазина е и добавената дисплейна фигура.

 

 

Изработена от 8-милиметрова PVC плоскост, фигурата във формата на мече, е директно напечатана на флатбед принтер. Цветопредаването на технологията, заедно с използваните UV мастила, създава изразителен отпечатък, който гарантирано издържа в продължение на години, дори при излагане на външни условия.

Последният атрибут на екстериора са добавените подови стикери пред входа на магазина. Те са изработени от златно, плътно фолио, изрязано по зададени параметри, следващи сложен контур.

Интериора на магазина е обогатен с няколко на брой рекламни пана, изработени от PVC материал, и коматексова кутия, която е с размери 1,8 х 0,45 метра.

Всички рекламни материали са отпечатани с мастила, които са издръжливи, безопасни при използване в интериора и които създават крайни продукти с ясни и наситени цветове.

Повече за използваните UV и латексови мастила, можете да разберете тук.

Свържете се с нашите специалисти, които ще ви посъветват на всеки етап от процеса на изработка, за да ви помогнат заедно да имплементираме идеите Ви.

 

Назад